Services

Serviceeftersyn

Få lavet service af din bil efter servicebogens forskrifter. Ved regelmæssige eftersyn, kan du undgå ærgerlige udgifter. Vores kompetente og dygtige mekanikere tjekker og kontrollerer alle komponenter, så du kan få den bedste og mest sikre bil og køreglæde.

Tandremsskift

En tandrem bør skiftes med ca. 4-6 års mellemrum. Tandremmen holder alle motorens komponenter kørende i den rigtige rækkefølge. Det er vigtigt, at et tandremsskift bliver udført korrekt af uddannede mekanikere. Book tid til et tandremsskift i dag.

Bremseskift / reparation

Få skiftet, repareret eller vedligeholdt bremser hos Guderup Auto. Velfungerende og vedligeholdte bremser gør en livsvigtig forskel for både dig og din bil. Vores kompetente mekanikere kan præcist diagnosticere eventuelle fejl på bilens bremser. Din sikkerhed er vores første prioritet.

Motorreparation

Få repareret eller udskiftet din motor hos et professionelt autoværksted. Undgå dyre motorreparationer med den rette pleje og vedligeholdelse så din bil kan yde den bedste køreevne.

Airconditionservice

Få et regelmæssigt tjek af bilens aircondition og tæthedskontrol af systemet. Vi sørger for et grundigt kvalitetstjek og sikrer, at klimaanlægget har den korrekte mængde kølemiddel, så du altid har en behagelig temperatur, uanset årstiden.

Kontakt os på telefon: 7445 8170 eller email: booking@guderupauto.dk hvis du har brug for mere hjælp. Så finder vi frem til en løsning for dig.

Serviceeftersyn hos Guderup autoværksted på Als

Hos vores autoværksted på Als sørger vi altid for at være transparente med vores kunder både før, under og efter i kommunikationsprocessen. Det betyder, at der ikke byder på ubehagelige overraskelser hos vores autoværksted på Als.

Læs mere

Derudover spiller din sikkerhed også en kæmpe rolle for os. Vores autoværksted tilbyder derfor mange forskellige services med en transparent kommunikation, professionalisme, høj kvalitet og umagenhed som alt sammen kan findes hos os på Als.

Vi tilbyder og anbefaler at få et grundigt og gennemtjekket serviceeftersyn af din bil. Det gør vi for at forebygge størrelsen på eventuelle problemer din bil kunne have, som man ofte kører rundt ubevidst om. Vores uddannede mekanikere får på den måde chancen for at hjælpe dig og din bil, med at fange eventuelle problemer før de opstår eller kan gøre yderligere skade. På denne måde sørger vi som det bedste autoværksted på Als for, at få din investering til at føles som den helt korrekte beslutning. Vi står altid klar til at hjælpe dig og din bil trygt og økonomivenligt ud i trafikken.

  

Tandremsskift hos vores autoværksted på Als

Som en tommelfingerregel bør du få skiftet bilens tandrem med omtrent 4-6 års mellemrum. Tandremmens funktion er at holde alle motorens komponenter kørende i den rigtige rækkefølge. Hvis ikke tandremmen vedligeholdes og udskiftes med passende intervaller kan der risikeres at den knækker. Hvis dette bliver tilfældet vil det føre til at motoren går i stykker. Med en ødelagt motor bliver det hurtigt en større og dyrere reparation, sammenlignet med at få skiftet bilens tandrem.

Vi ønsker dig og din bil sikkerhed i trafikken, og vi står derfor altid klar til at byde dig velkommen på Als hos Guderup autoværksted. Vores team af professionelt uddannede mekanikere står klar til at udføre et sikkert tandremsskift, så dig og dine medtrafikanter kan føle jer trygge i trafikken.

Kontakt vores autoværksted på Als i dag, for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe!

  

Motorreparation på Als autoværksted Guderup 

Der kan være mange forskellige grunde til at din bils motor pludselig trænger til en kærlig hånd. Derfor kan du altid regne med et hold af professionelle mekanikere står klar hos Guderup autoværksted på Als for at hjælpe med alle former for reparationer. Oplever du problemer med din motor, kan vi tilbyde alt fra reparation af din motor, udskiftning af gammel motor, reparation af motor komponenter og udskiftning af motordele.

Hos Guderup autoværksted er vores succes defineret ud fra hvor tilfredse vores kunder er med vores udførte arbejde. Derfor kan du altid regne med høj kvalitet, præcision, omhyggelighed og altid et veludført arbejde. Vores mekanikerer sørger for at arbejde med forsigtighed når der arbejdes med dybdegående reparationer for at undgå følgeskader, og garanterer at der ikke er grund til bekymring.

Kontakt os i dag på 74 45 81 70 for at få repareret eller udskiftet din motor hos et professionelt autoværksted med høj kvalitet og mange års erfaring. Du er også velkommen til at ringe ind for at høre mere om vores ydelser, og hvad vi kan gøre for dig!

Kontakt Os


Søndergade 20
6430 Nordborg

Åbningstider

Værksted

Mandag - Torsdag: 07:15 - 16:00
Fredag: 07:15 - 14:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Vi holder Juleferie fra d. 23.12.22 til og med d. 01.01.23

Salg

Mandag - Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 14:00
Lørdag - Søndag: Lukket

© Copyright - Guderup Auto Aps