Services

Serviceeftersyn

Få lavet service af din bil efter servicebogens forskrifter. Ved regelmæssige eftersyn, kan du undgå ærgerlige udgifter. Vores kompetente og dygtige mekanikere tjekker og kontrollerer alle komponenter, så du kan få den bedste og mest sikre bil og køreglæde.

Tandremsskift

En tandrem bør skiftes med ca. 4-6 års mellemrum. Tandremmen holder alle motorens komponenter kørende i den rigtige rækkefølge. Det er vigtigt, at et tandremsskift bliver udført korrekt af uddannede mekanikere. Book tid til et tandremsskift i dag.

Bremseskift / reparation

Få skiftet, repareret eller vedligeholdt bremser hos Guderup Auto. Velfungerende og vedligeholdte bremser gør en livsvigtig forskel for både dig og din bil. Vores kompetente mekanikere kan præcist diagnosticere eventuelle fejl på bilens bremser. Din sikkerhed er vores første prioritet.

Motorreparation

Få repareret eller udskiftet din motor hos et professionelt autoværksted. Undgå dyre motorreparationer med den rette pleje og vedligeholdelse så din bil kan yde den bedste køreevne.

Airconditionservice

Få et regelmæssigt tjek af bilens aircondition og tæthedskontrol af systemet. Vi sørger for et grundigt kvalitetstjek og sikrer, at klimaanlægget har den korrekte mængde kølemiddel, så du altid har en behagelig temperatur, uanset årstiden.

Kontakt os på telefon: 7445 8170 eller email: booking@guderupauto.dk hvis du har brug for mere hjælp. Så finder vi frem til en løsning for dig.

Kontakt Os


Søndergade 20
6430 Nordborg

Åbningstider

Værksted

Mandag - Torsdag: 07:15 - 16:00
Fredag: 07:15 - 14:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Salg

Mandag - Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 14:00
Lørdag - Søndag: Lukket

© Copyright - Guderup Auto Aps