Biler til salg

Bilsalg hos autoværksted nær Nordborg

Er du på jagt efter din første bil? En ny bil? En større eller mindre bil? Eller måske en billigere bil? Så er det i hvert tilfælde alt sammen ønsker der kan gå i opfyldelse hos Guderup autoværksted nær Nordborg. 

Læs mere

I øjeblikket kan der på vores hjemmeside findes salg af 3 forskellige bilmodeller af mærket Skoda, samt VW Polo. Har du lyst til at prøvekøre vores biler er du selvfølgelig  også, efter aftale, mere end velkommen til at kigge forbi vores autoværksted nær Nordborg, for at se bilerne mere an.

Behøver du ikke den største mængde af hestekræfter, tilbyder vi en VW Polo Trendline i farven Dark Petroleum Blue med 75HK. Er dine præferencer sat til en lidt højere HK, farve og model, så kan vi tilbyde en Skoda Kamiq i farven Black Magic med 110HK. Sidst men ikke mindst tilbyder vi to biler af mærket Skoda med 204HK.

For at få et større indblik i bilernes specifikationer henviser vi til vores hjemmeside med dybdegående information. Vi oplever flere generationer af eksisterende kunder er tilbagevendende, og er et tegn på vores pålidelighed og dedikation overfor vores kunder og venner.

Ring til os i dag for at høre mere, eller kom forbi Guderup autoværksted nær Nordborg, så kan vi sammen finde den løsning der bedst passer dig og dine behov.

 

Dit lokale autoværksted i Syddanmark nær Nordborg

Vores autoværksted er placeret i Syddanmark nær Nordborg og blev opført tilbage i 1958. Det betyder, at vi har over 60 års erfaring i autoværkstedsbranchen. Siden begyndelsen har vi hos Guderup Auto gået meget op i kundetilfredshed.

Vi nyder at være en del af lokalsamfundet og tager den nødvendige tid til at lære vores kunder at kende, for at kunne yde den bedste service. Vi har solgt mange biler gennem tiden, og oplever at vores nuværende tilbagevendende kunder kender os, eftersom at deres forældre tidligere har været loyale kunder. Vi oplever derfor ofte salg af vores biler til forskellige generationer af kunder, som vi mener vidner om den loyalitet og ekspertise, vi kan tilbyde dig hos Guderup autoværksted få kilometer fra Nordborg.

Vi står klar med åbne døre for at kunne yde dig den service du står og mangler, eller for at hjælpe dig med eventuelle bekymringer, så vi kan løse dine udfordringer på en effektiv, problemløsende og hurtig måde.  

Vi står klar til at vejlede dig med vores mange års erfaring og ekspertise og vi kan garantere en god og tryg behandling, som kunde hos Guderup Auto. Find os i vores autoværksted nær Nordborg, og oplev veluddannede og erfarne bilfolk som du fortroligt kan efterlade din bil til med viden om, at den er i kompetente hænder. 

Kontakt os på 74 45 81 70, så finder vi sammen den løsning der passer dig og din bil bedst.

 

 

Bremseskift og reparation hos Guderup autoværksted tæt på Nordborg

Befinder du dig nær Nordborg og mangler det helt rigtige autoværksted til at skifte, reparere eller vedligeholde dine bremser, så er du altid velkommen forbi hos Guderup Auto. Vi sørger for at du kan tage fra vores værksted med velfungerende og vedligeholdte bremser. Vi yder en professionel, erfaren og højkvalitets service for at sikre dig og dine medtrafikanter den bedste oplevelse i trafikken.  

 

Det er livsvigtigt med velfungerende bremser og vi anbefaler derfor stærkt at du booker minimum et serviceeftersyn, så du kan føle dig tryg i trafikken.Vores kompetente mekanikere kan lave en præcis diagnosticering af eventuelle fejl på bilens bremser, og yde en investeringsværdig service.

 

Vejr og vind kan være hårde ved bilens bremser og øger risikoen for rust, ødelagte dele og mere, hvilket kan medføre en nedsat bremseevne eller et totalt bremsesvigt. Det er derfor meget vigtigt at være observant på dine bremsers reaktionsmønstre, og huske at få dem tjekket, renset, smurt og kørt til eftersyn. Alt dette sørger vi for fungerer i den bedste orden, og står klar til at modtage dig og din bil hos vores autoværksted nær Nordborg.

 

Din sikkerhed er vores første prioritet, kontakt os på 74 45 81 70, eller find os i Guderup, så finder vi sammen den løsning der passer dig og din bil bedst.

Kontakt Os


Søndergade 20
6430 Nordborg

Åbningstider

Værksted

Mandag - Torsdag: 07:15 - 16:00
Fredag: 07:15 - 14:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Vi holder Juleferie fra d. 23.12.22 til og med d. 01.01.23

Salg

Mandag - Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 14:00
Lørdag - Søndag: Lukket

© Copyright - Guderup Auto Aps