Om os

Guderup Auto ApS

– Dit værksted i Guderup og omegn

Hos Guderup Auto ApS CarPeople Guderup står vi altid klar med åbne arme og service i højsædet til at tage imod dig og din bil uanset mærket eller problem. Vores mere end 60 års erfaring i lokalområdet gør, at vi ikke kun er skarpe til alt, hvad der omhandler værkstedet, reparationer, bilsalg eller teknisk udstyr, men også til at vide hvordan vi sørger for at give hver enkelte kunde en god oplevelse fra start til slut.

For det vigtigste for os er nemlig tilfredse kunder! Derfor er den korrekte og ærlige rådgivning en værdi, vi vægter lige så højt, som kvaliteten på vores arbejde. Og den ved alle, der har været forbi værkstedet, altid er i top!

Skal din bil på værksted, tilbyder vi en helt unik hente-og bringe service, så du kan blive kørt til og fra arbejde, mens vi får fikset din bil. Hvis det er for meget service, så kan du altid låne en gratis lånebil, hvor vi arbejder på din bil, mens du er væk.

Hos os bliver du altid holdt opdateret omkring processen, så du ved, hvad vi laver, hvor lang tid det vil tage, hvorfor, og hvad det koster. Det giver dig en tryghed, når du overlader bilen i vores hænder. Intet laves, medmindre det er aftalt og nødvendigt.

Vi rådgiver også i køb af ny bil, hvis din gamle bil er ved at stå af, eller du bare trænger til en god opgradering. Vi hjælper dig med at finde bilen, der matcher dine behov bedst.

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på 7445 8170. Du kan også booke tid online herunder.

Erfaring siden 1958

Guderup Auto ApS startede i 1958 som Guderup Auto- og Traktorværksted og service med BP benzinsalg. Forretningen blev stiftet af Henry og Ingrid Petersen, som er forældre til vores nuværende ejer Vera Jepsen. I 1979 blev vi forhandlere af Skoda. Da Vera og hendes mand Leif overtog i 1995, skiftede vi navn til Guderup Auto ApS og har siden kun beskæftiget os med biler.

Leif gik desværre bort i 2019, så i dag styrer Vera forretningen sammen med sit engagerede team af teknikere og rådgivere. I 2020 blev Guderup Auto ApS en del af CarPeople-kæden.

Vores 60+ år i branchen har givet os den erfaring, der skal til for at løse alle typer opgaver inden for reparation og service af biler. Samtidig kan vi skaffe den bil hjem, som du måtte have behov for – uanset om det er til privat brug eller erhverv.

 

En del af lokalsamfundet

Hos Guderup Auto ApS CarPeople Guderup går vi meget op i kundetilfredshed. Vi kender vores kunder og tager os tid til dem. For mange af vores kunder har vi solgt den første bil til deres forældre og nu kommer de selv ind som forældre med børn og skal købe deres egen bil. Det vidner om den loyalitet og ekspertise, vi sætter for dagen, når det kommer til din bil.

Uanset om din bil skal på værksted eller du skal have en ny, lytter vi til dine behov og bekymringer, så vi kan løse din udfordring hurtigt og effektivt. Vi giver bilen et ekstra tjek for dæktryk og olie, når du alligevel er her. Og vi giver dig vejledning til, hvilken bil du skal vælge.

Samtidig støtter vi og deltager i det lokale foreningsliv. Så måske ses vi rundt om i byen, i hallen eller til ringridning. Én ting er sikkert. Når du besøger os, er du garanteret en god behandling, som du kan være tryg ved.

 

Book tid online eller ring
7445 8170

  • Få tilbud på en eller flere reparationer
  • Få fikset et stenslag
  • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
  • Få en god vejhjælpsaftale
  • Lej eller leas en bil
  • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
  • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Kontakt Os


Søndergade 20
6430 Nordborg

Åbningstider

Værksted

Mandag - Torsdag: 07:15 - 16:00
Fredag: 07:15 - 14:00
Lørdag - Søndag: Lukket

Salg

Mandag - Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 14:00
Lørdag - Søndag: Lukket

© Copyright - Guderup Auto Aps